EVENTEN

En gåva till stan når vanligtvis runt 800 besökare på de event vi bland annat har under december månad. Tack vare våra sponsorer är de gratis.

2021 års event

Även 2021 bjöds det på bra och intressanta kvällar. De genomfördes live i Pingstkyrkan och vaccinpass tillämpades. Vi startade den 25 november med Cirkus Mie.

Cirkus Mie
25/11  |  18:00
I en Kompis Special kunde man se Cirkus Mie. Mie är en konstnär som använder sina färdigheter för att presentera olika budskap beroende på arenan. Skolor, festivaler, förskolor och kyrkor har besökts av denna mångsidiga artist som med humor och tanke förmedlar sitt budskap genom de olika cirkusdisciplinerna som hon behärskar, såsom pantomim, jonglering, eldmanipulation, styltor, trolleri och akrobatik.

Mobirise
Mobirise

Rasmus Troedsson
28/11 | 18:30

Rasmus Troedsson är en svensk skådespelare och journalist. Han har bland annat arbetat som programledare, reporter och redaktör på SVT, TV4 och SR och har även skrivit ett antal böcker. Hans stora genombrott för den breda massan var i rollen som "Bellan" Roos" i TV-Serien Vår tid är nu.

Mobirise

Strålande jul
5/12 | 16:00 och 19:00

2021 var vår egen julkonsert utökad till två tillfällen. Klockan 16:00 och 19:00 hade man möjlighet att lyssna på Pingstkyrkans egna, oerhört duktiga, musiker och sångare. Det blev en blandning av både gamla och nya julsånger.

Mobirise

Kristin Jansson
12/12  | 18:30

Kristin Jansson växte upp som bilhandlardotter i Västergötland och arbetade som bilförsäljare i många år innan hon hamnade i kriminella kretsar och häktades för bedrägeri. I väntan på fängelsedom flydde hon rättvisan i Sverige för att senare fängslas i ökända Kality i Etiopien.

Mobirise

Solid Gospel
19/12 | 18:30

Solid Gospel består av 25 sångare och kompmusiker och har sitt hem i Göteborg. Det är en kör med hög musikalisk kompetens. Medlemmarna i kören har stor erfarenhet från många olika musikaliska sammanhang och bidrar tillsammans till körens unika sound.

2020 års event

2020 tvingades vi sända allt via Pingstkyrkans YouTube-kanal på grund av pandemin. Allt spelades in och släpptes det datum som det var tänkt att evenemanget egentligen skulle ägt rum. Du kan fortfarande se programmen genom att klicka på knappen under varje bild.

Mobirise

Dogge Doggelito

Intervju med rapparen, artisten och entreprenören.

Mobirise

Pingstkyrkans julkonsert

Julmusik med Pingstkyrkans egna musiker och sångare.

Mobirise

Maria Standar

Intervju med Alingsås Kommundirektör.

Det finns mycket mer att se på Pingstkyrkans YouTube-kanal

PingstkyrkanAlingsås

© Copyright 2021 En gåva till stan - All Rights Reserved

Site was made with Mobirise themes